Federaţia olandeză de fotbal a anunţat luni că partida dintre Ajax şi Feyenoord a fost reprogramată pentru miercuri, urmând să se dispute cu porţile închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Capul de afiş al etapei a şasea, meciul dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord Rotterdam ar urma să se reia miercuri, de la ora 14.00, cu porţile închise. Partida se va relua din minutul 55 şi de la scorul de 3-0 pentru Feyenoord.

Această reprogramare nu convine clubului Ajax, dar nici clubului FC Volendam, care ar fi urmat să dispute un meci din Eredivisie cu Ajax, tot miercuri, dar seara. Conform comunicatului dat de Consiliul de conducere al fotbalului profesionist din Ţările de Jos (Federaţia Olandeză, Eredivisie şi Cooperatie Eerste Divisie), partida Ajax – FC Volendam urmează să fie reprogramată.

Cele două cluburi, Ajax şi Volendam, se gândesc să facă recurs, a scris cotidianul olandez De Telegraaf.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.