Meciul Bolton - Brendford de sâmbătă, din etapa cu numărul 45 din liga a doua engleză, a fost anulat, după ce jucătorii gazdă au refuzat să joace finalul campionatului din cauza salariilor neplătite. Bolton este deja retrogradată în liga a treia. Autorităţile fortbalistice din Anglia nu au precizat dacă există posbilitatea ca întâlnirea să fie reprogramată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii nu şi-au primit salariile pe luna martie, iar cele pe aprilie ar trebui să li se plătească la 30 aprilie.

Echipa a precizat, într-un comunicat, că situaţia în care se află reprezintă o povară din punct de vedere emoţional şi financiar.

Jucătorii şi-au cerut iertare în faţa suporterilor pentru “ceea ce poate fi văzut ca o acţiune drastică”, dar au subliniat că au luat decizia cu “regrete profunde”.

Vineri, tehnicianul Phil Parkinson avea programată o conferinţă de presă, însă aceasta a fost amânată fără ca gruparea din Championship să ofere un motiv.

Bolton mai are programate în Championship partidele cu Brentford (sâmbătă) şi cu Nottingham Forest (5 mai).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.