Constructorul britanic de automobile sport McLaren, care deţine echipa de Formula 1 cu acelaşi nume, a anunţat, miercuri, o asociere cu formaţia ciclistă Bahrain Merida, care îl care ca lider pe rutierul italian Vicenzo Nibali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin intermediul McLaren Applied Technologies (MAT), McLaren Group va deţine 50 la sută din echipa ciclistă, pe care doreşte să o transforme într-una învingătoare la nivel mondial.

Anterior, MAT a colaborat cu producătorul american de biciclete Specialized şi cu echipa Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Înţelegerea cu Bahrain este pe termen lung şi vizează aplicarea în ciclism a unor soluţii tehnologice pe care McLaren le-a dezvoltat în Formula 1.

Noul parteneriat a fost prezentat la scurt timp după ce Sky a anunţat că nu va mai susţine echipa ciclistă cu acelaşi nume, după încheierea sezonului 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.