Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-1, că i-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat la partida FC Botoşani - Dinamo, făcând referire la greşelile de arbitraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine e un gust amar ce s-a întâmplat ieri, cu Dinamo, ieri mi-a fost şi silă să nu închid televizorul să nu văd comentariile. E acelaşi arbitru (n.r. - Lucian Rusandu) care ne-a oprit şi pe noi la Cluj când a fost un penalti clar la Teixeira", a spus Şumudică la Digi Sport.

El a precizat că meciul cu FC Viitorul ar fi trebuit să se încheie la egalitate. "Un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Un rezultat de egalitate era normal. Am luat un gol de la kilometrul 14, de la vestiare, şi pe urmă au mai avut o ocazie cu capul pentru că ne-am deschis noi. O echipă mai proaspătă, au jucat acasă, ne-au prins după foarte multe deplasări, dar asta e. Ne merităm soarta. Astăzi a fost un arbitraj ok", a adăugat tehnicianul.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, la care Denis Alibec a fost eliminat în minutul 83.

Golul a fost marcat de Răzvan Marin, în minutul 58, cu un şut din afara careului. În minutul 83, Alibec a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Sâmbătă, FC Botoşani a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci în care gazdele au beneficiat de un autogol şi un penalti, iar oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 71. Au marcat Romera '22 (autogol) şi Vaşvari '72 (penalti) pentru FC Botoşani, respectiv Rotariu '52 pentru Dinamo.

Vaşvari a transformat în minutul 72 un penalti acordat de Lucian Rusandu după ce arbitrul a considerat că Antun Palici l-a faultat pe Elek. Palici a fost eliminat după faza respectivă, el primind al doilea cartonaş galben.

După meciul cu FC Botoşani, dinamoviştii s-au plâns de arbitrajele de la ultimele jocuri. Ioan Andone a spus că ar trebui să se aducă arbitri străini în Liga I, Ionuţ Negoiţă a afirmat că Dinamo se va retrage din campionat dacă vor continua greşelile de arbitraj, iar Ionuţ Dănciulescu a declarat că gruparea bucureşteană cere demisia conducerii CCA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.