Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, duminică, că aseară a fost foarte aproape de a semna cu echipă din Liga I, dar nu a putut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am niciun contact cu nimeni de la Craiova. Au fost doar nişte discuţii, cu domnul Rotaru am o relaţie bună, dar nu am nicio ofertă concretă în momentul de faţă. Nici de la CFR Cluj nu am nicio ofertă. Singura ofertă pe care o am în momentul de faţă este de la Astra Giurgiu. Exclud să-mi prelungesc contractul cu Astra pentru că mi s-a explicat în faţă de către domnul Buduru şi domnul Dani Coman ce se doreşte pentru sezonul viitor. Nu mă văd în stare de a mai face performanţă. Aseară eram foarte aproape de a semna cu echipă din Liga I, dar nu am putut. Noaptea e un sfetnic bun, nu am putut să semnez. În momentul de faţă nu am nicio ofertă", a spus Şumudică la Digisport.

Tehnicianul Astrei i-a mulţumit finanţatorului FCSB, Gigi Becali, care afirmase că l-ar fi vrut antrenor la formaţia sa dacă nu avea trecut rapidist: "Îi mulţumesc patronului FCSB că s-a gândit la mine. Înseamnă că cei doi ani în care am muncit la Astra au fost importanţi şi n-au rămas neremarcaţi. Era destul de greu ca eu să lucrez acolo. Nu am ascuns niciodată că simpatizez cu o echipă care nu mai există acum sau care este prin liga a cincea. Nu îmi pare rău că ratez un astfel de contract, deoarece era foarte greu să lucrez împreună cu Gigi Becali. Dar aş fi rezolvat-o cu el, deoarece am şcoala vieţii. Dar în momentul de faţă nu există alchimie şi nu se poate lucra, deşi îl respect pe Becali pentru că este singurul om din fotbal care bagă bani. Datorită Rapidului şi a faptului că iubesc această echipă am ratat mai multe ocazii de a deveni antrenorul unor formaţii, chiar la Dinamo Bucureşti".

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă, după ultima etapă a play-off-ului Ligii I, că sunt şanse mari să rămână în România şi să se lupte în continuare la câştigarea titlului.

"Sunt foarte aproape de a continua în România. Veţi vedea în maxim zece zile. Cheia e la mine. Depinde de mine, sunt şanse mari să rămân în România şi să mă lupt în continuare la titlu. Veţi vedea, aveţi răbdare", a spus Şumudică.

Întrebat dacă îşi va călca principiie de rapidist şi va merge la FCSB, Şumudică a răspuns: "Eu mănânc fără usturoi, i-am zis soţiei să-mi facă mâncare fără usturoi".

Contractul lui Marius Şumudică cu Astra Giurgiu se va încheia la finalul actualului sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.