Tenismenul Marius Copil, locul 111 ATP, a acces, sâmbătă, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Budapesta, dotat cu premii în valoare totală de 540.310 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copil, cap de serie numărul 6 în calificări, l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, după o oră şi 54 de minute, pe australianul Sam Groth, poziţia 199 în ierarhia mondială.

Pentru un loc pe tabloul principal, Marius Copil îl va întâlni pe britanicul Aljaz Bedene, principalul favorit al calificărilor şi locul 69 ATP, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de italianul Federico Gaio, poziţia 159 în clasamentul mondial.

Pentru accederea în ultimul tur al calificărilor la Budapesta, Copil va primi 6 puncte ATP şi un cec în valoare de 2.195 de euro.

Marius Copil va juca pe tabloul principal de dublu de la Budapesta, alături de ungurul Marton Fucsovics. Cei doi, beneficiari ai unui wild-card, vor întâlni, în primul tur, perechea Brian Baker/Nikola Mektici (SUA/Croaţia), cap de serie numărul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.