Atacantul Mario Balotelli a fost din nou victimă a insultelor rasiste venite din tribune, la meciul pe care echipa lui, Brescia, l-a disputat, pe teren propriu, duminică, împotriva formaţiei Lazio, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O înfrângere care face rău, dar vom reveni mai puternici, suntem pe calea cea bună. Suporterilor echipei Lazio care au fost azi pe stadion: să vă fie ruşine! #spunenurasismului", a scris Balotelli, pe Instagram, după partida de duminică.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sconfitta che fa male ma ci rifaremo siamo sulla strada giusta. Laziali presenti oggi allora stadio VERGOGNATEVI! #saynotoracismIs a lost that hurt but we will come back stronger and we are on the right way! Lazio fans that were today at the stadium SHAME ON YOU! #saynotoracism

A post shared by Mario Balotelli (@mb459) on

Balotelli a dechis scorul în minutul 18, apoi din tribune s-au auzit sunete de maimuţă. Fotbalistul italian l-a atenţionat pe arbitrul Gianluca Manganiello, care a întrerupt partida aproximativ 20 de secunde.

În noiembrie, Balotelli a fost victimă a insultelor raiste la meciul din deplasare cu Verona. Jucătorul Bresciei a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Partida a fost întreruptă câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani.

Echipa Lazio, cu fundaşul Ştefan Radu titular, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Brescia, în etapa a XVIII-a a campionatului italian Serie A. Lazio a înregistrat a noua victorie la rând în competiţia internă.

Au marcat Mario Balotelli, în mintul 18, pentru gazde, respectiv Immobile '42 (p) şi '9+1.

În minutul 40, Andrea Cistana (Brescia) a fost eliminat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.