Ciprian Marica a afirmat, joi, că soluţia de compromis găsită pentru Liga a II-a, ca doar primele şase clasate să îşi dispute promovarea şi pentru celelalte echipe competiţia să fie încheiată, este una care generează nedreptăţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Presupun că sunteţi la curent cu noutăţile. Pentru reluarea Ligii 2 au fost 3 propuneri. Teoretice, pentru că una era imposibil de pus în practică datorită contextului generat de pandemie, o alta imposibil de susţinut financiar şi una “câştigătoare”. Pun ghilimele pentru că acest compromis generează nedreptăţi. Spre exemplu Metaloglobus, care este pe locul 7, după înjumătăţirea punctelor ar fi fost la egalitate de puncte cu Rapid, iar Farul ar fi fost la 3 puncte de locul 2. Întrebarea este, de ce doar 6? Când şanse reale le aveau şi următoarele două echipe? Se decide promovarea în 5 jocuri? Una peste alta, este o soluţie care ne obligă la o pregătire şi o schimbare de strategie pentru anul viitor”, a notat Marica pe Facebook.

El a precizat că este un an compromis pentru toţi sportivii de performanţă, cărora le este afectat dreptul la muncă. “Sunt momente dificile, sper ca Ianis să găsească formula potrivită să îi ajute să recupereze această pauză”, a adăugat oficialul FC Farul.

Miercuri, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că în Liga a II-a pentru echipele de pe poziţiile 7-18 competiţia s-a încheiat, iar primele şase clasate vor disputa un play-off de promovare. Această propunere urmează să fie analizată de Comitetul de Urgenţă al FRF şi apoi de Comitetul Executiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.