Formula 1 a anunţat că Marele Premiu al Austriei va rămâne în calendar până în 2030, după ce s-a ajuns la un nou acord cu promotorul Projekt Spielberg GmbH & Co KG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul de duminică reiterează angajamentul pe termen lung al F1 de a concura în această ţară, adăugându-se la reînnoirea pe patru ani anunţată la începutul acestui an.

Circuitul de 4,318 kilometri al Red Bull Ring a devenit faimos pentru evenimentele pline de acţiune, cu cele trei linii drepte lungi şi celebrul viraj la dreapta Rindt, numit după Jochen Rindt, primul campion austriac de F1.

"Sunt încântat să anunţ această veste împreună cu partenerii noştri excepţionali din Austria", a comentat Stefano Domenicali, preşedinte şi CEO al Formulei 1. "Viziunea şi pasiunea lui Dietrich Mateschitz, un om care a iubit acest sport, au făcut ca totul să fie posibil şi este un moment foarte special şi un omagiu adus lui că putem confirma că vom concura în acest loc incredibil până în 2030”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.