Căpitanul echipei Napoli, Marek Hamsik, este aproape de un transfer în China, la Dalian Yifang (locul 11, în sezonul trecut), informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa citată precizează că meciul de sâmbătă, cu Sampdoria (3-0), a fost ultimul pe Sadionul San Paolo, pentru internaţionalul slovac de 31 de ani (111 selecţii/22 de goluri) înaintea plecării la echipa antrenată de Bernd Schuster.

Hamsik a fost ovaţionat de spectatori, în momentul în care a fost schimbat, în minutul 74, cu Diawara.

Marek Hamsik a venit la Napoli în vara anului 2007, de la Brescia. Mijlocaşul a jucat 520 de meciuri, marcând 123 de goluri, recorduri pentru echipa napoletană.

Antrenorul Carlo Ancelotti a confirmat negocierile cu Dalian Yifang pentru Hamsik.

"Sunt negocieri în defăşurare şi trebuie să evaluăm situaţia cu jucătorul, dar clubul are mult respect pentru el. Dacă vrea să încerce sau dacă simte că are nevoie de o nouă experienţă, atunci el va fi probabil mulţumit. Discuţia este deschisă, ţinând cont că este dorinţa jucătorului", a declarat Ancelotti.

Dalian oferă pentru transfer suma de 20 de milioane de euro clubului Napoli şi un salariu jucătorului de nouă milioane de euro pe an, timp de trei ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.