Preşedintele clubului CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a declarat, vineri, că antrenorului Gheorghe Mulţescu i-a fost propusă prelungirea contractului în urmă cu o lună, iar tehnicianul a cerut un termen de gândire până la 15 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gigi Mulţescu este antrenorul Craiovei şi sunt convins că el va da undă verde să continuăm împreună. I-a fost propusă continuarea contractului acum o lună, iar el a cerut timp de gândire până la 15 aprilie. Dacă Mulţescu este de acord cu prelungirea contractului, atunci va fi antrenorul Craiovei şi în sezonul viitor", a declarat Popescu, la Digi Sport.

Oficialul clubului oltean a afirmat că la meciurile echipei sale sunt prezenţi mulţi reprezentanţi ai unor cluburi străine, care îi urmăresc pe jucătorii echipei craiovene. El l-a cotat pe tânărul Vladimir Screciu (17 ani) la zece milioane de euro.

"La fiecare meci de acasă avem cel puţin cinci cluburi care vin să urmărească jucători, dar nu numai de la noi. La meciul de mâine avem cinci cluburi care şi-au anunţat prezenţa. Luăm în calcul să vindem jucători şi în ţară, dacă preţul este mai bun decât al formaţiilor din străinătate, dar trebuie să vrea şi jucătorul. Eu pe Screciu îl cotez acum la zece milioane de euro. Sunt şi cluburi din Italia care vin să urmărească jucători, dar cele mai multe cluburi din talia nu pot plăti zece milioane pe un jucător. Pentru Screciu nu s-a făcut nicio ofertă, sunt doar discuţii. Nu cred că la cluburile care pot plăti zece milioane pentru Screciu există atâta naivitate încât să plătească această sumă după două meciuri", a spus Popescu.

Marcel Popescu s-a plâns de faptul că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri la meciuri: "Ne putem apropia de primele clasate, dar în momentul în care te apropii vine cineva care spune stop, te-ai apropiat prea mult, atunci lucrurile se complică. La meciul cu Dinamo de cupă arbitrajul a fost mizerabil. La meciul cu Steaua, Bălaşa trebuia eliminat şi trebuia să ni se dea un penalti. De când a început campionatul nu avem nicio decizie care să ne favorizeze în clasament. Noi ne vedem de treaba noastră, nu ne lamentăm. Averea noastră sunt suporterii, care îşi pierduseră orice speranţă. Ei înţeleg că această echipă este a lor, a oraşului."

Noul stadion din Craiova ar pute fi gata în luna august, a adăugat Marcel Popescu.

"Nu mă gândeam că stadionul nu va fi gata şi noi vom juca un campionat întreg în deplasare. Că jucăm la Piteşti sau la Severin, jucăm tot în deplasare. Nu aş vrea să mă hazardez cu inaugurarea stadionului. Din ceea ce văd eu cum decurg lucrurile cred că va fi gata în august. Nu am stabilit un adversar pentru inaugurarea stadionului, deoarece nu ştim exact când va fi gata", a preecizat preşedintele CSU Craiova.

Formaţia antrenată de Gheorghe Mulţescu ocupă locul 5 în Liga I, la jumătatea play-off-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.