Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona se simte mult mai bine după ce a fost internat în spital, a declarat medicul său, potrivit lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se simte mult mai bine, chiar vrea să părăsească spitalul, dar aş vrea să mai rămână o zi. Suferă de anemie, este puţin deshidratat, acest lucru trebuie corectat. Sănătatea sa continuă să se îmbunătăţească”, a declarat medicul Leopoldo Luque, adăugând că fostul campion mondial "a dormit bine" şi că "este într-o bună dispoziţie".

Maradona, acum antrenorul echipei argentiniene Gimnasia, a fost spitalizat, luni, într-o clinică din La Plata, el fiind în afara oricărui pericol.

Maradona a împlinit vineri 60 de ani şi nu a putut sărbători aşa cum şi-ar fi dorit, după ce a fost contact cu un caz pozitiv Covid-19.

Însă testul efecuat de el a fost negativ, dar totuşi, potrivit Clarin, fostul jucător a părut foarte slăbit în ultima vreme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.