Manchester United a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Leicester, în etapa a XXV-a a campionatului englez de fotbal, Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rashford a marcat golul, în minutu 9.

United obţine o victorie, după egalul înregistrat etapa trecută, acasă, cu Burnley, scor 2-2. Acelea au fost singurele puncte pierdute de ManUtd după venirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică. Formaţia antrenată de norvegian are un bilanţ de şapte victorii şi un egal în campionat şi două succese în Cupa Ligii.

În clasament, Manchester United a urcat provizoriu pe locul 5, cu 48 de puncte, depăşind-o pe Arsenal, care are 47 de puncte şi care va juca, tot duminică, în deplasare, cu Manchester City. Lider este Liverpool, cu 61 de puncte, urmată de Totetnham, cu 57 de puncte, de City, cu 56 şi de Chelsea, cu 50 de puncte. Manchester City şi Liverpool, care întâlneşte, luni, West Ham United, în deplasare, nu au jucat în această etapă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.