Manchester City s-a calificat a doua oară în istorie în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), în deplasare, pe Borussia Dortmund, în manşa a doua sferturilor de finală. City s-a impus şi în tur, cu acelaşi scor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, Manchester City a ajuns în semifinalele Champions League doar în ediţia 2015/2016, sub conducerea antrenorului chilian Manuel Pellegrini. Cetăţenii au fost eliminaţi atunci de Real Madrid, după 0-0 la Manchester şi 0-1.

Pep Guardiola l-a înlocuit pe Pellegrini în 2016, dar până acum City nu a trecut niciodată de sferturile Ligii Campionilor.

Într-un alt meci din manşa a doua sferturilor de finală, Real Madrid a remizat, tot miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu Liverpool, după ce spaniolii au câştigat meciul tur cu 3-1, astfel că merg în penultimul act.

Rezultatele înregistrate, miercuri, în manşa a doua a sferturilor de finală, sunt următoarele:

Borusia Dortmund - Manchester City, scor 1-2 (1-0);

Au marcat: Bellingham '15 / Mahrez '55, Foden '75.

- scor 1-2 în tur;

Liverpool - Real Madrid, scor 0-0.

- scor 1-3 în tur.

Semifinalele vor programa meciurile:

Paris Saint-Germain - Manchester City;

Real Madrid - Chelsea Londra.

Semifinalele se vor disputa la 27/28 aprilie turul şi la 4/5 mai returul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.