Campioana Angliei, Manchester City, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), de echipa Crystal Palace, în etapa a XVIII-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

City a deschis scorul, în minutul 27, prin Gundogan, înainte ca oaspeţii să marcheze de trei ori, prin Schlupp '33, Townsend '35 şi Milivojevici '51 (p). De Bruyne a stabilit scorul final, în minutul 85.

Într-un al meci, Chelsea a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul disputat, acasă, cu Leicester. Vardy a marcat în minutul 51.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Brighton, cu Florin Andone titular şi 80 de minute pe teren, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de Bournemouth. Brooks a marcat în minutele 21 şi 77. Lewsi Dunk (Brighton) a fost eliminat, în minutul 73. Andone a fost înlocuit de Murray, în minutul 80.

Alte rezultate înregistrate sâmbătă, în Prmier League:

Arsenal - Burnley, scor 3-1;

Huddersfield - Southampton, scor 1-3;

Newcastle - Fulham, scor 0-0,

West Ham United - Watford, scor 0-2.

De la ora 19.30 este programat meciul Cardiff City - Manchester United.

Liverpool s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp a acumulat 48 de puncte, în timp ce City are 44 de puncte. Pe locul 3 este Tottenham, cu 39 de puncte şi un joc nedisputat, iar pe patru este Chelsea, cu 37 de puncte, la egalitate cu Arsenal Londra.

Brighton este pe locul 13, cu 21 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.