Americanca Madison Keys, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a retras din cadrul turneului de la San Jose, la care era deţinătoarea trofeului, cu puţin timp înainte de a juca meciul din manşa a doua, cu australianca Alja Tomljanovici, locul 65 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keys a invocat dureri la încheietura mâinii drepte şi a fost înlocuită de lucky loser-ul Magdalena Frech (Polonia), locul 121 WTA, care joacă la ora transmiterii acestei ştiri partdia din optimi, cu Tomljanovic.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, joi, în sferturi, fază în care ar fi evoluat cu Madison Keys, dacă aceasta ar fi învins-o pe Alja Tomljanovici.

Madison Keys era direct acceptată în manşa a doua a turneului. După retragerea ei, turneul de la San Jose şi-a pierdut principalele favorite, pentru că şi spaniola Garbine Muguruza, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 1, a declarat forfait înaintea turului secund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.