Antrenorul Luis Garcia Plaza a fost demis, marţi, de la conducerea tehnică a echipei Villarreal, după mai puţin de două luni de la instalare, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luis Garcia Plaza, în vârstă de 46 de ani, care a pregătit Villarreal B în sezonul 2005/2006, a preluat prima formaţie la 10 decembrie 2018. Anterior, el antrenase echipa chineză Beijing Renhe, iar la Villarreal i-a succedat lui Javi Calleja, demis tot din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipă.

În clasamentul LaLiga, Villarreal ocupă locul 19, penultimul, cu 18 puncte din 21 de etape, la cinci puncte de Rayo Vallecano, clasată pe locul 17, primul care asigură prezenţa în prima ligă şi sezonul viitor. "Submarinul galben" nu a reuşit nicio victorie în ultimele şase partide din campionat, pierzând de două ori şi remizând de patru ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.