Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi-a manifestat totala disponibilitate în a aplica imediat măsurile anunţate de preşedintele României în legătură cu accesul persoanelor pe stadioane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liga Profesionistă de Fotbal ţine să-şi manifeste totala disponibilitate în a aplica imediat măsurile anunţate de Preşedintele României, Excelenţa Sa, Klaus Werner Johannis, în conferinţa de presă susţinută joi, 13 mai, referitoare la accesul spectatorilor pe stadioane.Astfel, de îndată ce Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă,  Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii vor publica normele şi procedurile aferente, LPF va determina, împreună cu cluburile membre, aplicarea acestora cu celeritate", anunţă lpf.ro.

LPF reaminteşte că a transmis încă din data de 9 februarie 2021 un draft de protocol privind măsurile de prevenţie în vederea redeschiderii stadioanelor din Casa Liga 1 pentru spectatori.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.