Selecţionerul Joachim Low s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de Germania, acasă, cu Macedonia de Nord, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dezamăgirea este enormă. Obiectivul nostru era de a lua nouă puncte în trei jocuri, pe care le-am scăpat când le-am avut în mână. Nu putem da vina decât pe noi înşine. Este dificil să facem o analiză la cald, dar am fost obosiţi, ne-a lipsit prospeţimea. Am fost lenţi în atac, dar chiar şi atunci când am fost rapizi nu am găsit mijloacele de a pune probleme probleme adversarului nostru", a declarat Low, potrivit AFP.

Macedonia de Nord a învins, miercuri, în deplasare, Germania, într-un meci din etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, din care face parte şi România. Într-o altă partidă, Islanda a obţinut primele puncte după 4-1 în Liechtenstein.

Rezultatele de miercuri din Grupa J sunt următoarele:

Armenia - România, scor 3-2 (0-0);

Au marcat: Sperţian '56, Haroian '86, Barseghian '89 (p) / Cicâldău '62, '72.

Germania - Macedonia de Nord, scor 1-2 (0-1);

Au marcat: Gundogan '63 (p) / Pandev '45+2, Elmas '85.

Liechtenstein - Islanda, scor 1-4 (0-2).

Au marcat: Frick '79 / Sevarsson '12, Bjarnason '45+1, Palsson '77, Sigurjonsson '90+3 (p).

Clasament: 1. Armenia - 9 puncte, 2. Macedonia de Nord - 6 puncte, 3. Germania - 6 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - 3 puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Următoarele meciuri vor avea loc la 2 septembrie, după următorul program:

Liechtenstein - Germania;

Macedonia de Nord - Armenia;

Islanda - România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.