Echipa franceză OGC Nice a dispus duminică, pe teren propriu, de formaţia Troyes, scor 3-2, într-un al etapei a 10-a din Ligue 1. Lorient a câştigat la Brest, scor 3-2, şi este pe locul secund în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nice, fără Rareş Ilie, a câştigat al treilea meci al sezonului: 3-2 cu Troyes, pe teren propriu. Echipa condusă de Lucien Favre a început bine, cu gol Viti în minutul 2, a continuat cu golul din penalti al lui Delorte (min. 37) şi a condus cu 3-0 în minutul 50, după reuşita lui Pepe. Troyes a avut o revenire pe final, cu goluri Chavalerin (min. 82) şi Abdu Conte (min. 90), dar meciul s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, care au 11 puncte şi sunt pe locul 13 în clasament.

Lorient a reuşit să se impună la Brest, prin dubla lui Moffi, şi a ajuns pe locul secund în clasamentul Ligue 1, având 25 de puncte, unul mai puţin decât liderul PSG.

Rezultatele înregistrate duminică în etapa a zecea din Ligue 1:

Montpellier – AS Monaco 0-2; Angers – Strasbourg 2-3; Brest – Lorient 1-2; Clermont-Ferrand – Auxerre 2-1; OGC Nice – Troyes 3-2; Rennes – FC Nantes 3-0; Lille – RC Lens 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.