Meciul dintre echipa israeliană Maccabi Haifa şi echipa franceză Rennes se va disputa în Ungaria, la Budapesta, cu porţile închise, a anunţat joi UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mutată iniţial la Belgrad, din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas, partida din Liga Europa dintre Maccabi Haifa şi Rennes, de joia viitoare, se va disputa la Budapesta.

„Din cauza indisponibilităţii” stadionului Rajko Mitic din Belgrad, meciul a fost mutat „la Budapesta, pe Puskas Arena”, a scris organismul european joi, într-un comunicat de presă.

Această decizie continuă linia urmată de forul european care are la bază hotărârea comitetului executiv UEFA de a nu disputa „niciun meci” din competiţiile europene în Israel „până la o nouă notificare din cauza situaţiei actuale de securitate”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.