Formaţiile Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen s-au calificat, marţi seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând în optimi de Real Sociedad, respectiv de Lazio Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSG a învins în deplasare Real Sociedad, scor 2-1, după ce în tur s-a impus cu 2-0.  Au marcat Mbape ’15, ’56 pentru Paris Saint-Germain şi Merino ’89 pentru Real Sociedad.

La Munchen, Bayern a învins cu 3-0 Lazio Roma, prin golurile marcate de Kane ’39, ’66 şi Muller ‘45+2. În tur, a fost 1-0 pentru Lazio.

Miercuri, au loc în optimi meciurile Real Madrid – Leipzig, scor 1-0 în tur, şi Manchester City – FC Copenhaga, 3-1 în tur.

La 12 martie se vor disputa partdele Arsenal – FC Porto (0-1 în tur) şi FC Barcelona – Napoli (1-1 în tur), iar la 13 martie sunt programate confruntările Atletico Madrid – Inter (0-1 în tur) şi Borussia Dortmund – PSV (1-1 în tur).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.