Echipa engleză Manchester City a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea daneză FC Copenhaga, calificându-se în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În al doilea meci al serii, echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate cu formaţia germană RB Leipzig, scor 1-1, şi merge mai departe în competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana Angliei şi a Europei, Manchester City a început în forţă meciul de pe City of Manchester Stadium, şi conducea cu 2-0 în minutul 9, după reuşitele care au purtat semnăturile lui Akanji (min. 5) şi Julian Alvarez (min. 9). Danezii au reintrat în joc în minutul 29, când a marcat Elyounoussi, însă Haaland a stabilit, în minutul 45+3, scorul pauzei şi al meciului. Chiar dacă City a controlat repriza secundă, nu s-a mai înscris şi echipa lui Guardiola s-a impus cu 3-1, calificându-se pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu 6-2 scor cumulat în cele două manşe ale optimilor.

La Madrid, Real venea cu avantajul de 1-0 din tur, dar meciul a fost disputat, cu un final pe muchie de cuţit. Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 65, dar oaspeţii au reuşit să egaleze după numai trei minute, prin Willi Orban. Dani Olmo a lovit bara în minutul 90+2, însă meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, şi madrilenii merg în sferturi cu 2-1 scor cumulat.

În sferturi s-au mai calificat PSG şi Bayern Munchen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.