Echipa Corvinul Hunedoara a dispus miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, de formaţia Unirea Slobozia, în etapa a 3-a din play-off-ul ligii secunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au început prost meciul de la Hunedoara. Cu antrenorul Adrian Mihalcea suspendat şi nevoiţi să îl înlocuiască pe căpitanul Ibrian încă din minutul 4, jucătorii Unirii au primit gol în minutul 14, când Antoniu Manolache a marcat pentru gazde. Derby-ul dintre echipele de pe locurile 1 şi 3 a fost unul tern, cu joc modest, iar rezultatul final a fost 1-0 pentru Corvinul.

În clasament, Unirea Slobozia are 46 de puncte şi este lider în play-off, în timp ce Corvinul, cu 42 de puncte, ocupă locul al treilea.

Tot miercuri s-a mai jucat un meci din play-off, între FK Csikszereda şi CS Mioveni. Scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin autogolul unui atacant de la Mioveni, Ştefan Blănaru, în minutul 45+2. Mioveni a egalat în minutul 80, când a înscris Alexandru Stan. FK Csikszereda se află pe locul 4, cu 36 de puncte, iar CS Mioveni este ultima în play-off, a şasea, cu 35 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.