Lazio s-a impus, joi, după executarea loviturilor de departajare, în partida disputată în deplasare, cu Inter Milano, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, iar golurile au venit în prelungiri, fiind marcate de Icardi '120+5 (p), respectiv Immobile '108. 

Fundaşul Ştefan Radu a fost titular la oaspeţi, dar a fost eliminat în mintul 120+4, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

La penaltiuri, doi jucători ai formaţiei Inter, Lautaro Martinez şi Nainggolan, au ratat, în timp ce de la Lazio a ratat doar Durmisi. Astfel, oaspeţii s-au calificat în semifinale, cu 4-3, la executarea loviturilor de departajare.

În penultimul act, echipa din capitala Italiei va întâlni AC Milan. În cealaltă semifinală se vor duela Fiorentina şi Atalanta. Partidele tur vor avea loc la 27 februarie, iar returul la 24 aprilie. Finala se va desfăşura la 15 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.