Antrenorul formaţiei FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi, că cel mai mult îl deranjează faptul că atacantul Denis Alibec nu a stat pe bancă să sufere cu echipa până la sfârşit în meciul cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă interesează gestul lui Alibec că a fost retras când a dat cu mâna cu mine. Nu mă deranjează nici că a dat cu piciorul în sticlele alea, cel mai mult mă deranjează că nu a stat pe bancă să sufere cu echipa până la sfârşit. Nu am vorbit cu el după meci şi nici nu o să vorbesc, dar am să urmăresc foarte atent reacţia lui în această săptămână. E normal ca patronul să aibă o reacţie, deoarece Alibec este cel mai important jucător al nostru şi nu trebuia să facă un asemenea gest. Jucătorii vor primi 10.000 de euro pentru ultimele trei meciuri câştigate, dar nu mă interesează cum se vor da aceste prime. Eu am făcut un tabel împreună cu Mihai Stoica şi îl vom prezenta patronului. Dânsul este singurul care va da amenzi. Îl voi pune pe Alibec să plătească ceva pentru jucători, deoarece gestul nu a fost ok faţă de colegii săi. Îl voi pune să cumpere şampoane sau ceva de genul ăsta. Totul va depinde de el dacă va fi titular în meciul cu Viitorul. Pentru mine, în continuare Alibec este atacantul numărul 1 al echipei", a spus Reghecampf la Digisport, după ce patronul Gigi Becali afirmase anterior că el ar începe cu Harlem Gnohere titular în locul lui Alibec.

Tehnicianul stelist a mărturisit că nu am văzut în ochii jucătorilor acea ardoare de a câştiga meciul. "Nu mă îngrijorează că nu am avut niciun şut pe poartă în meciul cu CFR Cluj. Nu mi-a plăcut cum am jucat. Nu am văzut în ochii jucătorilor acea ardoare de a câştiga meciul şi de a se distanţa la cinci puncte de Viitorul. L-am schimbat pe Alibec cu Gnohere, post pe post, deoarece era important să nu pierdem meciul. Dinamo este în lupta pentru titlu, dar noi avem totul în mâinile noastre", a precizat Reghecampf.

Formaţia FCSB a remizat, luni, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I şi are un avans de trei puncte în clasament, faţă de FC Viitorul. Alibec a fost schimbat de antrenorul Laurenţiu Reghecampf cu Harlem Gnohere, în minutul 61. După înlocuire, Alibec a lovit câteva sticle cu apă şi a plecat imediat la vestiare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.