Jucătoarea de tenis Laura-Ioana Andrei, cap de serie numărul 6, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF la Sharm El Sheikh (Egipt), dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andrei a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 7-6 (10), după o oră şi 52 de minute, pe Maileen Nuudi (Estonia), beneficiară a unui wild-card.

În semifinale, Laura-Ioana Andrei o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Ana Veselinovici (Muntenegru), a patra favorită a competiţiei, şi Sandra Samir (Egipt), cap de serie numărul 5.

Laura-Ioana Andrei este calificată şi în semifinalele probei de dublu de la Sharm El Sheikh, alături de Melanie Klaffner (Austria). Cele două, favorite 4, vor întâlni perechea indiană Kyra Shroff/Dhruthi Tatachar Venugopal, cap de serie numărul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.