Federaţia Română de Handbal a premiat, joi, cele mai bune handbaliste din 2021, în urma voturilor antrenorilor din Liga Naţională. Cristina Laslo a fost desemnată cea mai bună jucătoare română, iar Kristina Liscevic cea mai bună handbalistă străină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Premierea celor mai bune jucătoare din Liga Florilor, un moment devenit reper pentru handbalul nostru, a întârziat anul acesta, din cauza evenimentelor internaţionale. Însă aşteptarea a meritat, iar votul antrenorilor din Liga Florilor MOL de la începutul anului 2022 arată aşa: cea mai bună jucătoare română în 2021 - Cristina Laslo şi cea mai bună jucătoare străină - Kristina Liscevic”, a transmis FR Handbal.

La premiere au participat reprezentanţi ai sponsorului principal al forului şi preşedintele FRH, Constantin Din.

Cristina Laslo a încheiat sezonul cu Minaur Baia Mare şi a semnat deja pentru Gloria Bistriţa, iar Kristina Liscevic a fost componentă de bază la SCM Râmnicu Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.