Echipa spaniolă Real Madrid a întrecut miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Mallorca, într-un meci din etapa a 19 din La Liga. Real şi-a asigurat astfel fotoliul de lider la finalul turului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid s-a impus greu în meciul disputat pe teren propriu cu Mallorca. Oaspeţii au închis culoarele spre poarta lui Rajkovic şi au trimis de două ori balonul în bară: în minutul 42 prin Antonio Sanchez şi în minutul 54 prin Samu Costa. Real a avut o bară în minutul 69, la şutul lui Brahim Diaz, dar gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 78, când Modric a executat un corner şi Rudiger, urcat în atac, a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap. Mallorca nu a avut reacţie şi madrilenii s-au impus cu 1-0, rămânând lideri la finalul turului în La Liga.

Real are 48 de puncte, cu trei mai mult decât Girona, echipa de pe locul secund, care va juca tot în această seară.

Într-o altă partidă din etapa a 19-a, Celta Vigo a învins pe Betis Sevilla, scor 2-1. Ruibal a deschis scorul pentru Betis, în minutul 6, iar Aspas a egalat pentru gazde, zece minute mai târziu. Swedberg a înscris golul victoriei pentru Celta, în al şaselea minut al prelungirilor.

Betis este pe locul 7, cu 28 de puncte, în vreme ce echipa Celta Vigo se află pe locul 17, cu 16 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.