Echipa spaniolă Girona s-a impus luni seara, în deplasare, scor 4-2, în faţa grupării Granada, în ultimul meci al etapei a cincea din La Liga. Girona se află pe locul 3 în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe stadionul Nuevos Los Cármenes, din Granada, prima repriză a aparţinut vizitatorilor de la Girona. Oaspeţii au înscris de trei ori, părând că au tranşat partida în favoarea lor. Au înscris, pe rând, Viktor Tsygankov (min. 22), Savio (min. 31) şi David Lopez (min. 34). În partea secundă gazdele au revenit şi le-au dat emoţii celor de la Girona, după ce au marcat de două ori. Mai întâi prin Myrto Uzuni (min. 63), apoi prin Lucas Boye (min. 85). Girona a stabilit scorul final şi şi-a asigurat victoria în minutul 89, prin Yan Couto, impunându-se cu 4-2.

După cinci etape, Girona are 13 puncte şi este pe locul al treilea în La Liga, la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei secunde, FC Barcelona. Granada e pe 18, cu 3 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.