Echipa Los Angeles Lakers, fără LeBron James, accidentat, a ratat pentru al doilea an la rând calificarea în play-off-ul NBA, după ce a pierdut, miercuri, scor 110-121, meciul disputat în deplasare cu Phoenix Suns, informează marca.com

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eliminarea echipei californiene a contribuit şi victoria formaţiei San Antonio Spurs, scor 116-97, din partida cu Denver Nuggets.

Chiar dacă a fost privată de vedeta James, LA Lakers i-a avut pe teren pe Anthony Davis, Russell Westbrook şi Carmelo Anthony, dar aceştia nu au putut menţine echipa nici în lupta pentru play-in, barajul care o mai putea duce în play-off.

Succesul lui Suns, conturat cu aportul lui Devin Booker, 32 de puncte, a fost al 63-lea în acest sezon, un record pentru formaţia din Arizona.

Lakers este cea mai titrată echipă din istoria NBA, cu 17 trofee, la egalitate cu Boston Celtics, ultimul fiind cucerit în 2020. De atunci, formaţia din Los Angeles nu a mai prins play-off-ul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.