Echipa de volei masculin SCM Craiova a anunţat, luni, că jucătorul Laurenţiu Lică şi-a prelungit contractul. El are 42 de ani şi va avea în total nouă sezoane jucate pentru Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În vârstă de 42 de ani, Laurenţiu şi-a legat numele de cele mai importante momente din istoria echipei de volei masculin SCM Universitatea Craiova şi a devenit o adevărată legendă în tricoul alb-albastru. An de an, omul şi sportivul Lică dă un exemplu sportivilor români prin devotamentul, ambiţia şi determinarea pe care o arată la fiecare meci şi fiecare antrenament. Laurenţiu, suntem gata să continuăm să scriem istorie împreună!”, a transmis clubul craiovean.

Laurenţiu Lică a fost şi component de bază al naţionalei, din care s-a retras în 2019.

La un pas de finalul sezonului în Divizia A, SCM Craiova se află la locul 4, cu 58 de puncte, şi va evolua şi în cupele europene în stagiunea viitoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.