Finladezul Kimi Raikkonen, locul 3 în clasamentul piloţilor în ediţia recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut, sâmbătă, la Gala Premiilor Federaţiei Intrernaţionale de Automobilism, vizibil afectat de consumul de băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Sankt Petersburg, FIA a premiat cei mai buni piloţi din competiţiile automobilistice din 2018, între laureaţi aflându-se campionul WRC, Sebastien Ogier, campionul Formulei E, Jean-Eric Vergne, campionul World Rallycross, Johan Kristofferson, campionul Formulei 2, George Russell, şi campionul Formulei 3 europene, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher.

Ca de obicei, vedetele galei sunt primii trei clasaţi în Formula 1, iar aceştia au fost, în 2018, britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial, şi piloţii Ferrari, germanul Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.

Dintre toţi, cel mai exuberant a fost Raikkonen, altfel un tip care nu se prea exteriorizează, iar presa internaţională a scris că finlandezul a consumat suficient alcool înainte de a se clătina şi de a face spectacol pe scenă. 

 

Kimi Raikkonen nu este un sfânt când vine vorba de beţii, în trecut apărând numeroase dezvăluiri despre unele petreceri bahice ale pilotului care anul viitor va concura pentru Sauber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.