Antrenorul Kim Rasmussen a afirmat, vineri, că va părăsi conducerea tehnică a echipei CSM Bucureşti la finalul acestui sezon, potrivit digisport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kim Rasmussen va părăsi campioana României după Final Four-ul Cupei, programat săptămâna viitoare la Cluj.

"Sper ca noul antrenor să construiască pe ceea am început aici. Va fi o echipă extraordinară. Este o echipă foarte bună, au fundaţia şi au o bază solidă pentru a continua să crească. Sunt şanse mari pentru echipa asta şi sezonul viitor. Nu ştiu încă unde voi antrena în sezonul viitor. Este aproape de a fi oficial, lipsesc doar detalii minore, dar vom vedea. Mi-e puţin frică de ce va urma, dar voi sta calm şi voi pleca acasă mâine. Voi sta două zile acasă, mă voi odihni şi mă voi întoarce marţi, pregătit pentru handbal. Vom vedea dacă vom fi 100% pregătiţi pentru Final Four-ul de săptămâna viitoare", a declarat Rasmussen.

Kim Rasmussen a preluat CSM Bucureşti în septembrie 2015, iar weekend-ul trecut a reuşit câştigarea Ligii Campionilor.

Vineri, CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia Rapid Bucureşti, cu scorul de 45-30 (22-15), în ultimul sfert de finală al competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.