Kenny Dalglish, legendă a clubului Liverpool, testat pozitiv cu coronavirus, dar asimptomatic, a părăsit spitalul şi a lăudat personalul medical, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu toţii suntem foarte norocoşi că-i avem... Oamenii ar putea crede că am primit cea mai mare atenţie datorită numelui meu, dar toţi pacienţii Sistemului Naţionalde Sănătate sunt tratataţi cu cea mai mare atenţie", a declarat Dalglish pentru Sunday Post.

Dalglish a fost internat, miercuri, pentru o infecţie care necesita tratament intravenos.

Fostul jucător, acum în vârstă de 69 de ani, a fost supus după internare unui test de rutină pentru coronavirus şi rezultatul acestuia a fost pozitiv.

Kenny Dalglish a câştigat 20 de trofee cu echipa Liverpool ca jucător (a fost legitimat în perioada 1977 – 1990). Anterior, el a fost legitimat la Celtic Glasgow, cu care a câştigat nouă trofee. Ca antrenor, Dalglish a obţinut cu Liverpool 11 trofee.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.