Kayserispor, cu portaurl Silviu Lung jr titular, s-a calificat în finala Cupei Turciei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1), echipa Trabzonspor, noua campioană, în manşa a doua a semifinalelor. În partida tur, Trabzonspor s-a impus cu 1-0, dar a fost eliminată cu scorul general de 3-4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recent câştigătoarea campionatului Turciei a deschis scorul, în minutul 3, prin Nwakaeme. După pauză, gazdele au trecut în avantaj după reuşitele lui Bassan '48 şi Hosseini '59, dar Trabzon a egalat, în minutul 82, prin Bakasetas.

Finalul a fost incendiar, gazdele marcând încă două goluri în prelungirile timpului regulamentar, prin Thiam '90+1 (penalti) şi din nou Bassan '90+6.

Adversara echipei Kayserispor din ultimul act va fi cunoscută, miercuri, după meciul Sivasspor - Alanyaspor (20.30). În tur, Sivasspor s-a impus în deplasare, cu 2-1.

Finala este programată la 26 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.

Kayserispor a mai cucerit Cupa Turciei în 2008.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.