Katie Boulter din Marea Britanie, locul 97 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-0, 4-6, 7-6 (10-6), pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 60 WTA, în primul tur al Australian Open. Boulter este prima jucătoare care se impune prin tie-break-ul până la 10, introdus de la ediţia din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numai că sportiva britanică nu cunoştea această regulă, astfel că ea s-a bucurat de victorie încă de la 7-4, scorul unui tie-break normal. După ce a fost lămurită că nu a câştigat, Boulter a mai jucat câteva puncte şi a reuşit să se impună după un meci de două ore şi 24 minute.

 

În faza următoare, ea va evolua cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 11 WTA, una dintre favoritele specialiştilor la câştigarea turneului. Sabalenka a trecut în turul I, cu 6-1, 6-4, de rusoaica Anna Kalinskaia, locul 146 WTA, venită din calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.