Antrenorul FC Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, miercuri seară, că echipa sa a pierdut controlul meciului cu Salzbug pentru câteva minute, iar aşa ceva nu trebuia să se întâmple. Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, echipa Salzburg, într-un meci din grupele Ligii Campionilor, în care austriecii au egalat de la 3-0 pentru englezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt furios. Am văzut că am jucat bine, dar am luat decizii proaste în unele momente. Dar este bine că am reuşit să arcăm un gol foarte important. Nu putem să ne gândim că vom câştiga toate meciurile de acasă cu 6 sau 7-0. Principala noastră greşeală este că am pierdut controlul meciului câteva minute şi acest lucru nu trebuia să se întâmple. Avem o grupă dificilă, dar acum am câştigat primele noastre puncte", a declarat Klopp.

Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, echipa Salzburg, într-un meci din grupele Ligii Campionilor, în care austriecii au egalat de la 3-0 pentru englezi.

Au marcat: Mane ‘9, Robertson ’25, Salah ’36, ’69 / Hwang ’39, Minamino ’56, Haaland ‘60

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.