Jude Bellingham s-a accidentat şi nu va putea juca în meciurile Angliei cu naţionalele Maltei şi Macedoniei de Nord, a anunţat duminică Federaţia Engleză de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul Borussiei Dortmund, Jude Bellingham este accidentat la muşchii ischio-jambieri, accidentare care l-a făcut să lipsească şi de la ultimul meci din Bundesliga al echipei sale de club, 2-2 cu FSV Mainz.

Bellingham (19 ani) a început recuperarea, iar selecţionerul Gareth Southgate l-a păstrat în lotul pentru meciurile din preliminariile europene, cu Malta şi Macedonia de Nord, chiar dacă mijlocaşul nu va putea sta nici măcar pe banca de rezerve.

Transferat pentru suma de 103 milioane de euro la Real Madrid, Bellingham trebuie mai întâi să treacă examenul medical înainte ca sosirea sa la Los Blancos să fie oficializată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.