Mijlocaşul Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund, a declarat că nu a comis fault la Ederson, la faza golului anulat de Ovidiu Haţegan la meciul cu Manchester City, pierdut de nemţi, scor 1-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat nefericit, dar avem totuşi un gol marcat în deplasare. Pregătim returul cu capul sus. După părerea mea, nu a fost fault la faza din prima repriză", scris Bellingham pe Twitter.

În minutul 37, Bellingham (Dortmund) a ciupit un balon preluat greşit de portarul Ederson în afara careului mare şi a marcat. Haţegan a considerat o intrare cu talpa a jucătorului de la Dortmund şi i-a acordat cartonaşul galben. Reluările nu arată un fault în atac, iar faza nu a fost verificată cu VAR.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Borussia Dortmund, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, meci arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.