Fundaşul central ucrainean Iaroslav Rakiţkii şi-a reziliat, miercuri, contractul cu clubul Zenit Sankt Petersburg, informează lequipe.fr. El a refuzat să joace, luni, în meciul împotriva formaţiei Rubin Kazan, în campionatul rus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la sosirea sa la Sankt Petersburg, în 2019, fundaşul ucrainean de 32 de ani nu a mai fost convocat niciodată la naţionala Ucrainei, din cauza relaţiilor complicate dintre cele două ţări. El îşi anunţase, în urmă cu câteva zile, sprijinul pentru Ucraina, pe contul său de Instagram, după invazia rusă. Un mesaj pe care l-a şters ulterior.

"Iaroslav Rakiţkii a cerut rezilierea anticipată a contractului său, iar acest lucru a fost acceptat de club. Îi dorim din suflet toate cele bune lui Iaroslav, prietenilor şi familiei sale”, a scris Zenith, pe contul oficial de Twitter.

În cei trei ani petrecuţi la Sankt Petersburg, el a jucat 108 meciuri, a marcat şapte goluri şi a oferit 15 pase decisive, pentru trei titluri de campion al Rusiei, un trofeu al cupei şi două Supercupe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.