Jucătorii echipei Real Madrid au mai puţin de două ore şi jumătate la dispoziţie pentru a se întoarce, duminică, de la Huesca, unde joacă în campionat, în capitala Spaniei, pentru a asista la finala Copei Libertadores, dintre formaţiile River Plate şi Boca Juniors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit marca.com, lotul madrilen se grăbeşte de obicei să revină acasă după partidele jucate în deplasare. Dar în această duminică, jucătorii Realului vor să revină la Madrid "cu cea mai mare viteză", pentru a fi în tribunele propriului stadion la meciul River-Boca.

Majoritatea fotbaliştilor campioanei Europei, în frunte cu antrenorul argentinian Santiago Solari, fost jucător la River, şi-a procurat bilete la finală, nedorind să rateze o ocazie, probabil unică, de a urmări din tribune un "superclasico" argentinian, fără a fi nevoiţi să traverseze Oceanul Atlantic.

Real Madrid joacă de la ora locală 16.15, la Huesca, ultima clasată din LaLiga, în etapa a XV-a a campionatului. Întâlnirea se va termina după ora 18.00, iar conducerea clubului madrilen a programat decolarea avionului charter care îi va readuce acasă pe jucători, la ora 19.15. Aeronava ar trebui să parcurcă cei 330 de kilometri între cele două oraşe în cel mult 45 de minute. De la Aeroportul Barajas, jucătorii vor merge direct la Stadionul Santiago Bernabeu, gazda finalei, care va începe la ora locală 20.30 (21.30, ora României).

Confederaţia Sud-americană de Fotbal (Conmebol) a stabilit că manşa secundă a finalei Copa Libertadores, dintre echipele River Plate şi Boca Juniors, amânată din cauza incidentelor, se va disputa, duminică, în Spania, pe Stadionul Santiago Bernabeu, din Madrid.

În prima manşă a finalei Copa Libertadores, disputată la 11 noiembrie, pe stadionul La Bombonera, Boca Juniors a remizat cu River Plate, scor 2-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.