Antrenorul portughez Jose Mourinho a fost suspendat pentru patru meciuri după ce a insultat un arbitru la finala Europa League, a anunţat miercuri UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia de disciplină a UEFA i-a  aplicat o suspendare de patru meciuri antrenorului echipei italiene AS Roma, Jose Mourinho, pentru că l-a insultat pe arbitrul principal al finalei Europa League, meci pierdut pe 31 mai împotriva formaţiei spaniole FC Sevilla.

După o întâlnire deosebit de tensionată care s-a încheiat cu lovituri de departajare, un videoclip filmat în parcarea stadionului din Budapesta îl arată pe tehnicianul portughez insultându-l pe arbitrul principal, englezul Anthony Taylor.

Clubul AS Roma va mai trebui să plătească diverse amenzi în valoare totală de 135.500 euro, pentru probleme provocate de fani sau pentru greşeli administrative. Totodată, gruparea capitolină nu va putea vinde bilete suporterilor săi pentru următorul meci disputat în deplasare, în competiţiile oficiale ale UEFA, iar la următorul meci jucat pe teren propriu în competiţiile continentale, romanii vor fi obligaţi la o închidere parţială a tribunelor – închidere care va consta în cel puţin 6.000 de locuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.