Pilotul spaniol Jorge Martin, care a căzut sâmbătă dimineaţă, în timpul antrenamentelor Marelui Premiu al Portugaliei, a suferit fracturi la mâna dreaptă şi la piciorul drept, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Impresionant în Qatar, cu un prim pol şi un prim podium la clasa MotoGP, Jorge Martin a fost victima unei căzături groaznice cu câteva minute înaintea finalului celei de-a treia sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei de la Portimao. Coechipierul lui Johann Zarco (locul 3 în calificările dominate de Fabio Quartararo) la Ducati Pramac a fost internat.

 

El a suferit o fractură a maleolei drepte şi alta la osul metacarpian drept şi va fi transferat la Barcelona în următoarele zile pentru operaţie, potrivit informaţiilor publicate de echipa sa.

Între timp, Martin a postat o fotografie cu el de pe patul de spital.

"Este foarte dureros, dar eu sunt Martinator”, a scris spaniolul de 23 de ani pe reţelele de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.