Forul naţional de gimnastică al SUA (USA Gymnastics) a anunţat, luni, că Simone Biles va concura în finala la bârnă, după ce a declarat forfait, din cauza unui blocaj mental, în celelalte finale în care era calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biles a acuzat blocajul mental încă din calificări, când la prima probă, sărituri, a schimbat evoluţia anunţată, iar apoi s-a retras din echipă. Ulterior, nu a mai concurat în finala pe echipe, SUA obţinând doar medalia de argint, dar nici în cele la individual-compus, sărituri, paralele şi sol.

Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică, este singura gimnastă de la JO de la Tokyo, care a obţinut calificarea în toate finalele individuale, plus cea pe echipe.

Marţi, pe lista de start în finala de la bârnă, se va afla şi Larisa Iordache, singura reprezentantă a României într-o finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.