Ultimele trei finale pe aparate din competiţia de gimnastică, la JO de la Tokyo, au avut loc marţi. La bârnă, Larisa Iordache nu a mai concurat, acuzând dureri la gleznă, iar Simone Biles, în aceeaşi finală, singura în care a concurat, a obţinut bronzul olimpic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medaliaţii cu aur din finalele individuale de marţi sunt:

Masculin: paralele - Jingyuan Zou (China, 16.233) şi bară fixă - Daiki Hashimoto (Japonia, 15.066);

Feminin: bârnă - Chenchen Guan (China, 14.633).

Simone Biles a concurat în singura finală individuală la JO de la Tokyo, după ce s-a retras din celelalte în care era calificată - individual-compus, plus cele de la sol, sărituri şi paralele. Din finala pe echipe s-a retras după proba de sărituri, invocând un blocaj mental.

La rândul său, Larisa Iordache, notată cu 14.133 în calificări, a fost nevoită să facă pauză câteva zile, după ce s-a accidentat la aterizarea de la sărituri. A anunţat ulterior că va concura în finală, însă marţi a fost nevoită să renunţe din cauza durerilor.

Larisa Iordache a fost singura reprezentantă a României într-o finală individuală, după ce Marian Drăgulescu a ratat calificarea la sărituri, iar Maria Holbură nu a trecut de calificări în nicio probă.

De asemenea, România nu a mai aliniat echipă feminină de la JO din 2012, când a cucerit bronzul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.