Antrenorul Luis Garcia Plaza a fost demis, marţi, de la conducerea tehnică a echipei Villarreal, după mai puţin de două luni de la instalare, din cauza rezultatelor slabe înregistrate. În locul lui a fost adus Javi Calleja, tehnicianul pe care Luis Garcia îl înlocuise, la 10 decembrie 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Javi Calleja, 40 de ani, a preluat echipa Villarreal, în septembrie 2017, când l-a înlocuit pe Fran Escriba, după ce anterior pregătise formaţia a doua a clubului. Villarreal a terminat bine sezonul trecut, pe locul 5, iar conducerea grupării i-a prelungit contractul tehnicianului.

Calleja a fost dat adară după 15 etape, când "submarinul galben" ocupa locul 17, cu 14 puncte, la egalitate cu Athletic Bilbao, de pe locul 18, primul retrogradabil.

Luis Garcia Plaza, în vârstă de 46 de ani, a preluat formaţia Villarreal la 10 decembrie 2018 şi nu a obţinut nicio victorie cu aceasta în campionat, înregistrând patru remize şi două eşecuri.

Acum situaţia "submarinului" este mai gravă, fiind în mare pericol de retrogradare. În clasamentul LaLiga, Villarreal ocupă locul 19, penultimul, cu 18 puncte din 21 de etape, la cinci puncte de Rayo Vallecano, clasată pe locul 17, primul care asigură prezenţa în prima ligă şi sezonul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.