Irina Begu, locul 113, venită din calificări, va evolua, marţi, de la ora 12.00, împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, locul 21 WTA, în primul tur al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această întâlnire este prima pe terenul 4 al complexului de la Foro Italico.

Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, va evolua în primul tur contra letonei Jelena Ostapenko, locul 27 WTA, în aceeaşi fază a competiţiei. Partida este a treia pe terenul 1, după un meci de simplu feminin, care începe tot la 12.00, şi altul de simplu masculin.

Tot marţi, Simona Halep îşi va afla adversara din turul al doilea, după partida dintre Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, şi Barbora Strycova, locul 40 WTA. Meciul dintre cele două sportive cehe este al doilea de pe terenul 6, după o altă întâlnire se simplu feminin.

Pe acelaşi teren vor intra şi Raluca Oalru şi croata Darija Jurak pentru partida din primul tur al probei de dublu feminin, cu surorile Hao-Ching Chan şi Latisha Chan din Taiwan, cap de serie numărul 7. Acest meci se va juca după Vondrousova-Strycova.

Şi campioni de la Madrid Open, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, vor începe, marţi, proba de dublu masculin de la Roma. Ei vor da piept din nou cu gemenii americani Bob şi Mike Bryan, în al cincilea meci de pe terenul 1. În primul tur de la Madrid, Tecău şi Rojer au învins, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 12-10, perechea Bryan/Bryan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.