Irina Begu, locul 82 WTA, a învins-o pe spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 84 WTA, scor 6-2, 4-6, 6-2, şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga, unde o va avea ca adversară pe Simona Halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul Irina Begu şi spaniola Sara Sorribes Tormo a început vineri, dar a fost întrerupt din cauza ploii. Vineri, partida a fost oprită după o oră şi 6 minute, după ce Begu a câştigat primul set cu 6-2 şi era condusă în al doilea cu 1-0.

Partida s-a reluat sâmbătă, când Begu a pierdut setul doi, scor 4-6, însă s-a impus în setul decisiv, scor 6-2, după un meci care a durat în total două ore şi 40 de minute.

În semifinale, tot sâmbătă, Begu va evolua contra Simonei Halep, locul 2 mondial. Halep conduce cu 6-0 la întâlnirile directe cu Begu.

Premiul pentru accederea în semifinale la Praga este de 8.035 de dolari şi 110 puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.