Irina Bara, locul 178 WTA, beneficiară a unui wild card, s-a calificat, vineri, în turul al doilea al calificărilor turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bara a beneficiat în primul tur de abandonul sportivei Magdalena Ribarikova din Slovacia, locul 72 WTA şi cap de serie numărul 11, după primul set câştigat de româncă, scor 7-5.

Pentru un loc pe tabloul principal, Bara, singura jucătoare română din această fază, va evolua cu ucraineanca de 16 ani Marta Kostiuc, locul 320 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card, care a eliminat-o pe principala favorită din calificări, americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 53 WTA, scor 6-0, 2-6, 6-0.

Accederea în manşa a doua a calificărilor este recompensată la Madrid Open cu un premiu de 6.265 de euro şi cu 20 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.